Contact
Be Mighty

Make Me Mighty

Wil je afvallen? Een betere conditie krijgen? Meer kracht opbouwen? Of als (top)sporter de lat hoger leggen? Mighty Training heeft alle specialisaties en faciliteiten in huis om jou naar een hoger niveau te tillen.

Mighty Training staat voor kwaliteit en diversiteit. In de regio's Venlo, Horst en Venray valt Mighty Training in het topsegment van personal training en groepslessen.

Over Mighty Training

Het brein achter Mighty Training is Mike Roumimper. Hij is in 2015 begonnen met Mighty Training. Binnen zijn concept werkt Mike als personal en groepstrainer in de regio's Venlo, Horst en Venray. Zijn hele leven draait om sport. Daarin staat hij zeker niet alleen. Het wil echter niet zeggen dat jouw leven ook gedomineerd moet worden door intensieve beweging en sport om personal training of groepslessen bij Mike te volgen. Ieder mens heeft een andere wens. Mike kan ze allemaal in vervulling brengen met advies, begeleiding en ondersteuning onderweg naar jouw bestemming. Dat heeft hij al lang en breed bewezen met de manier waarop hij personal training en groepslessen gestalte geeft. Alles begint natuurlijk bij jezelf, met een wil. Mike investeert en intensiveert in zijn personal training en groepslessen zowel binnen de breedte- als dieptesport.

Holisme

Mighty werkt vanuit de holistische visie. Het holisme gaat met betrekking tot de menselijke anatomie ervan uit dat alles in jouw lichaam met elkaar in verbinding staat. Van top tot teen. Denken (doorgaans als het mentale aspect benoemd) is een handeling, net zoals een draai met je been of een buiging van je arm. Onze hersenen en de rest van het lichaam kunnen niet zonder elkaar. Binnen het psychologische element heb je te maken met cognitief en emotioneel handelen vanuit je brein: redeneren met je verstand (cognitief) of voelen met je hart (emotioneel). Intensief sporten zorgt er vaak voor dat je handelt met je hart waar het beter is om het verstand te gebruiken. Mike helpt en leert jou binnen de personal training om de juiste balans te vinden.

Persoonlijke touch

Vertrouwen en geborgenheid vormen belangrijke elementen binnen het verhogen van jouw prestaties. Je moet met een goed gevoel aan de personal training en/of groepslessen beginnen. Mike is jouw vertrouwenspersoon. Iemand die jou met raad en daad bijstaat. Ieder mens heeft zijn eigen problemen. Die zorgen dikwijls voor een blokkade. Voordat je met een goed gevoel gericht kunt gaan trainen moeten deze barricades weggenomen worden. Mike werkt hier met jou aan.
Mighty Personal Training

Kennis, kunde en ervaring

Mike heeft veel opleidingen gevolgd om tot een beter inzicht te komen en dit te hanteren binnen zijn personal training en groepslessen. Deze opgedane kennis gekoppeld aan zijn talenten als coach en persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat Mike een gedetailleerde visie heeft ontwikkeld, waarin er voor iedereen ruimte is om prestatieverhogend te werken. Nurture en nature smelten samen. Er is altijd een oplossing voor jouw probleem. De kleinste details zijn zichtbaar door het verfijnde oog dat Mike heeft ontwikkeld. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek maakt Mike een op maat op gesneden concept voor jou. Binnen zijn personal training zorgt Mike ervoor dat jij jouw persoonlijke top bereikt, en dat geldt ook voor de groepslessen.

Locatie

Mike beschikt over twee locaties. Het schilderachtige Floriade-terrein is één van prachtige plekken waar je in een ontspannen sfeer aan jouw lichaam werkt. Met dank aan de gemeente Venlo kan Mike gebruiken maken van een gebied waar in de openlucht met grote groepen getraind kan worden. Voor de personal training heeft Mike een prachtige gym gebouwd in Lottum. Voor mensen in de regio´s Venlo, Horst en Venray zijn beide locaties makkelijk en snel te bereiken.

Make Me Mighty

Neem contact op met Mighty voor personal training of deelname aan groepslessen.